Café Greenhouse Silkeborg

Vi byder alle velkomne i de fantastiske omgivelser, både golfspillere og ikke-golfspillere

Velkommen

Vi byder alle velkomne i de fantastiske omgivelser, både golfspillere og ikke-golfspillere. Nyd en af vores 8 forskellige specialøl på fad eller en dejlig menu med udsigt til glade golfspillere og Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.

Rammerne er også ideelle til selskaber, forretningsmøder, Company Days og receptioner. Er du på farten, tilbyder vi naturligvis også mad ud af huset.

Som golfspiller vil et perfekt måltid mad være starten eller afslutningen på den fuldendte golfoplevelse. Sæt derfor tid af til et besøg hos Café Greenhouse.

Vi glæder os til at se dig.

Åbningstider

Sommer fra 1. april

Mandag – torsdag: 11:00 – 21:30
Fredag – søndag: 11:00 – 19:30

Det varme køkken lukker altid for bestilling 30 min. før lukketid.

Grupper på 8 eller flere, der ønsker mad eller drikkevarer uden for caféens åbningstider, er velkommen til at høre om mulighederne. For at vi kan imødekomme eventuelle ønsker, kræver det, at golfspillere spørger INDEN de går ud på banen.

Åbningstiderne er med forbehold for, at der er spillere på banen.

Pølsevognen har åbent følgende dage:

Onsdage: 16-20
Lørdage: 11-16

Vinter fra 15. oktober

Mandag – søndag: 11:00 – 17:00

GREENHOUSE BURGER

139,-

Serveret med farmerfritter og chilimayo

UGENS SPECIAL

82,-

Se tavle 

PARISERBØF

119,-

Med æggeblomme, peberrod, løg, rødbeder og kapers  

KLASSISK SMØRREBRØD

42,-

Serveres fra kl. 11 – 16

Dog ikke i juli måned

STJERNEKASTER

139,-

Stegte fiskefileter med smørristet brød, rejer, laks og asparges

ÆGGEKAGE

119,-

Med bacon og hjemmebagt rugbrød

SALAT NICOISE

99,-

Med grønt salat, tun, æg, bønner, oliven og lunt brød

FARMERFRITTER

48,-

Med chilimayo

PANINI

99,-

Seranoskinke, frisk spinat, friske grønne asparges og cheddarost. Hertil serveres grønt salat

FRANSKBRØD MED REJER

99,-

Med hjemmerørt mayo

SOMMERDESSERT

55,-

KAFFE/THE

25,-

ALLERGENER

Spørg personalet for information om indhold af allergene ingredienser