Praktisk information

Det med småt

Kok ud af huset

Ved mad ud af huset er der mod ekstra betaling mulighed for at få en kok til at anrette maden.

  • Der betales kun for det antal timer, der bruges hos gæsten
  • Inden for en radius af 15 km. betales der ikke for kørsel
  • Fra 15 – 50 km. koster det kr. 160,00 i kørselspenge tur-retur (over 50 km aftales det ved menusamtalen)

Prisen pr. time for en kok kr. 450,00 

Proppenge:

Når man afholder selskaber hos Cafe Greenhouse og selv ønsker at medbringe vin, er det et krav, at vinen SKAL være købt i Danmark.

Pris pr. medbragt flaske, der åbnes, er kr. 135,00

Servicecharge:

Når man afholder selskaber hos Cafe Greenhouse og selv ønsker at medbringe kage eller lign. kan dette aftales.

Pris pr. person fra kr. 20,00

Ekstra timer til selskaber:

Et selskab beregnes til 6 timer uden natmad og  8 timer inkl. natmad

Ønskes der ekstra timer, er prisen 500.- Kr. pr. påbegyndt time.
Dog senest til kl. 02.00

Spiritus:

Ønskes der eksempelvis spiritus til arrangementer, koster det kr. 500,00 pr. flaske spiritus. Dette gælder for de ordinære mærker inden for rom, gin, vodka og whisky. Ønskes der andre mærker såsom Kahlua, Southern Comfort, Jack Daniels og Tequila koster det kr. 600,00 pr. flaske.

Leje af duge og servietter:

Der er mulighed for at leje duge, servietter etc. hos Cafe Greenhouse

  • Pris pr. stofserviet incl. vask – kr. 6,00
  • Pris pr. dug på 180 cm eller 220 cm. incl. vask – kr. 32,00
  • Pris for papirservietter i kraftig kvalitet – 50 styk – kr. 150,00

Afbestillingsregler for Cafe Greenhouse:

  • SU skal være os i hænde senest 14 dage før. Eventuelle afbud efter SU er oplyst, skal meddeles Cafe Greenhouse senest 8 dage før, så undgår man at betale for disse personer.
  • børn betaler man ½ pris for børn i alderen 3-10 år for brunch, frokost- og aftensarrangementer. Børn/babyer under 2 år er gratis.
    Ønskes der en opdækning til børn under 2 år koster det kr. 100,00 ved brunch, frokost og aftensarrangementer.
  • Ved en aflysning 14 dage før og frem til datoen for selve arrangementet, faktureres værten/værtsparret for eventuelle omkostninger, som er forbundet med arrangementet, såsom råvarer samt personaleomkostninger i form af tabt arbejdsfortjeneste til det personale som er vagtplaneret på dagen.
  • Personalet afregnes med 60 kr. pr. time for en aflyst vagt, som de ikke skal møde ind til grundet aflysning.
    • Selskaber uden natmad afregnes der for 6 time pr. kok/tjener.
    • Selskaber med natmad afregnes der for 8 time pr. kok/tjener.
    • Brunch- og barnedåbsarrangement afregnes der for 5 time pr. kok/tjener.

Hør mere

Silkeborg
Sommervej 50, 8600 Silkeborg
Tlf.: 8685 3211
E-mail: greenhouse@srgolf.dk