Café Greenhouse Ry

Vi byder både gæster, naboer, golfspillere og ikke-golfspillere velkomne i de fantastiske omgivelser

Velkommen

Vi byder både gæster, naboer, golfspillere og ikke-golfspillere velkommen i vores fantastiske omgivelser.

Café Greenhouse er et sted for alle!

Nyd et glas vin med solnedgangen over Kildebjerg, eller en god bid mad med udsigt til glade golfspillere på hul 10 og 18.

Vores lokaler på toppen af Kildebjerg er også ideelle til selskaber, forretningsmøder, company days, receptioner og fester. Er du på farten, tilbyder vi naturligvis også mad ud af huset.

Maden leveres i samarbejde med Killians Køkken, som har til huse i Cafè Greenhouse. Se menuer nedenfor, eller kontakt os for særlige ønsker.

Som golfspiller vil et perfekt måltid mad være starten eller afslutningen på den fuldendte golfoplevelse. Sæt derfor også tid af til et besøg hos Café Greenhouse.

Udenfor åbningstid er der kaffe-, drikkevaresalg, med mobilepay.

Vi glæder os til at se dig.

Find vej

Café Greenhouse Ry
Skovagervej 200, 8680 Ry
Tlf.: 8685 3211
E-mail: greenhouse@srgolf.dk

Vores menuer

Åbningstider

Sommer fra 1. april
Mandag – søndag: 11:00 – 21:00

Det varme køkken kan have begrænset åbent om aftenen.

Vinter fra 15. oktober

Mandag – tirsdag: Lukket

Onsdag – søndag: 11:00 – 19:00

GREENHOUSE BURGER

139,-

Serveret med farmerfritter og chilimayo

UGENS SPECIAL

82,-

Se tavle 

PARISERBØF

119,-

Med æggeblomme, peberrod, løg, rødbeder og kapers  

KLASSISK SMØRREBRØD

42,-

Med fritter og remoulade

STJERNEKASTER

139,-

Stegte fiskefileter med smørristet brød, rejer, laks og asparges

ÆGGEKAGE

119,-

Med bacon og hjemmebagt rugbrød

GREENHOUSE SALAT

99,-

Confiteret and, granatæblekerner, croutons, hvedekerner og lunt brød

FARMERFRITTER

48,-

Med chilimayo

PANINI

99,-

Seranoskinke, frisk spinat, friske grønne asparges og cheddarost. Hertil serveres grønt salat

FRITURESTEGT CAMEMBERT

58,-

Med solbærsylt og ristet brød

DAGENS DESSERT

55,-

KAFFE/THE

25,-

ALLERGENER

Spørg personalet for information om indhold af allergene ingredienser